Oprema za sterilizaciju


ULTRAZVUČNE KADE

Ultrazvučne kade FamoSonic, Famos BV

Ultrazvučne jedinice za čišćenje velike snage za vodene rastvore za čišćenje.

UREĐAJ ZA PRED TRETMAN SODOM BIKARBONOM

Uređaj za pred tretman sodom bikarbonom SAFECleanBox

Medicinski uređaj koji koristi SAFEKlinic,® natrijum bikarbonat u granulama i komprimovani vazduh niskog pritiska. Protok bikarbonata i vazduha, koji se prenosi kroz nasadnik, ravnomerno i neprekidno udara na površinu instrumenta. Prljavština se tako uklanja u dubini, čak i sa najsloženijih geometrija i sa najprionjenijim zagađivačima. Pomoću drugog nasadnika moguće je potpuno ispiranje alata. Mehaničko delovanje granula nema abrazivne efekte: kinetičku energiju apsorbuje sama granula koja se nakon udara o površine koje treba očistiti uništava. SAFEKlinic® natrijum bikarbonat nije korozivan, potpuno rastvorljiv i biorazgradiv. Zbog toga ne zagađuje životnu sredinu i bezbedan je za operatere.

NAMEŠTAJ ZA STERILIZACIJU
Nameštaj za sterilizaciju Nameštaj od nerđajućeg čelika

PTM d.o.o. nudi kompletno opremanje sterilizacije i bolnica nameštajem od nerđajućeg čelika, vrhunskog kvaliteta, proizvođača Mixta, Turska.

Mašina za automatsko pravljenje kesa za sterilizaciju
Mašina za automatsko pravljenje kesa za sterilizaciju HM 8000 AS/AS-V, hawo GmbH, Nemačka

Mašina za pravljenje kesa za automatsku proizvodnju kesa za bolnice i medicinsku industriju. Da bi pružio maksimalnu fleksibilnost i isplativost, havo je razvio potpuno automatsku mašinu za proizvodnju kesa hm 8000 AS/AS-V SealCut . Ova inovativna mašina kombinuje dozator folije i uređaj za toplotno zavarivanje za automatsku proizvodnju sterilnih kesa iz standardnih rolni folije u potrebnoj količini i dužini. Sa proizvodnjom od skoro 5.000 kesa na sat i kompaktnim dimenzijama, ova mašina je na vrhu svoje klase uređaja.

LEPILICE ZA LEPLJENJE MATERIJALA ZA STERILIZACIJU
Lepilice za lepljenje materijala za sterilizaciju hm 950 DC-V NanoPak

Lepilica hm 950 DC-V NanoPak nadmašuje sve svoje prethodnike, nudeći pametan rad, sveobuhvatnu digitalizaciju, umrežavanje i održivost, odražavajući duh industrije 4.0. Uređaji ove generacije su dizajnirani da ispune visoke standarde, u pogledu profesionalizma, estetike i trajnosti, što je i očekivano u ordinacijama i CSSD u bolnicama, dok su uvek u skladu sa najstrožim bezbednosnim smernicama.